Следвайте Гласове в Телеграм60 дни след изборите не стигнаха на ПП-ДБ

...
Следвайте Гласове в Телеграм60 дни след изборите не стигнаха на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Политически първокласници от ПП-ДБ доведоха СОС до невиждана криза

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" 60 дни след изборите не стигнаха на ПП-ДБ (Спаси София) да осъзнаят, че нямат болшинство в общинския съвет. Това научихме от срещата през днешния ден, проведена от Синя София и Вътрешна македонска революционна организация, на която участваха и представители на Политическа партия и Спаси София. "

Това написа във Facebook общинският консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен ръководител на СОС Георги Георгиев.

" Нямат никакво съответно предложение за разблокиране на общинския съвет. Искат краткотраен ръководител, само че не знаят кой, желаят съдружно съглашение, само че не знаят с кого. Така София не може да се ръководи! ", заключи Георгиев срещата за търсене на излаз от блокажа в Столичния съвет.

В СОС, който се състои от 61 общински съветници, ПП-ДБ-СС имат единствено 23-ма, незадоволително за болшинството от 31.

" Очаквахме да чуем оферти за решение, чухме още от същото до момента. А в случай че правиш едно и също, не можеш да очакваш друг резултат.

23 е по-малко от 31, уважаеми сътрудници. Всеки първокласник ще ви го каже. Първокласниците в политиката обаче са рисково нещо, тъй като доведоха до цялостен блокаж на ръководството на София. Създадоха политическа рецесия, каквато градът ни не помни и не престават да трансферират отговорността. Очакването ГЕРБ да позволи рецесията демонстрира единствено беззащитност и боязън.

Нужно е политическо водачество. Ако не можете да го покажете, признайте го пред софиянци и спрете с оправданията ", уточни Георгиев.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР